Turmål

Dalheim 19 besøk 10 poeng
Til Dalheim sykler man langs kjerrevei (skiløypa). Tar man runden, er veien på nordsiden av dalen ganske steinete. Fullt mulig å sykle med terrengsykkel. For de litt mer avanserte, kan sti følges fra "gutta på skauen".
Eidkjosen 67 besøk 20 poeng
Eidkjosen er et fint stoppested for en liten ispause før man tråkker videre til Håkøya. Det er gang- og sykkelsti hele veien fra Sandnessundbrua.
Ersfjordbotn 18 besøk 30 poeng
Etter å ha passert Eidkjosen og Henrikvika møter man en tung bakke. Deretter slipper man seg ned til Ersfjordbotn. Det er et flott sted for en lite pause på stedets bryggekafe´.
Finnvikdalen 9 besøk 20 poeng
For de som er glad i motbakker, er toppen av Finnvikdalen Tromsøs svar på Stelvio. Nydelig utsikt. For de som ønsker å kombinere turen med en fottur, er Kjølen rett til venstre. De som ikke har fått nok sykling ligger Skulsfjorden på den andre siden og venter.
Håkøya 21 besøk 30 poeng
Har man syklet til Eidkjosen, kan man like godt bare fortsett til Håkøya. Man ser Tromsøya fra sydvest og et fint innsyn mot Balsfjorden. Ta turen. Dere vil ikke angre.
Kvalsundtunnelen 15 besøk 30 poeng
Slake bakker og fin asfalt. For mange er det passende å snu ved tunnelen. For de riktig spreke kan videre tur til Kvaløyvågen anbefales. Klarer man det, er Trimpoeng - Aktiv neste nivå.
Nordspissen 31 besøk 10 poeng
En runde rundt øya innbefatter selvfølgelig nordspissen. Flott runde på litt over 20 Km. Passende trimtur på ettermiddagen. Samle poeng samtidig.
Ramfjordnes 50 besøk 30 poeng
Lite er så vakkert som en ettermiddagstur til Olavsvern. Følg "gammelveien". Lite trafikk og mye vakker natur. Turen en kan ikke sykles for mange ganger.
Skittenelv 21 besøk 40 poeng
Søndagstur til Skittenelv bør prøves. For de som har mye kraft igjen i beina etter en liten stopp der, kan fortsette helt til Snarbyeidet eller Oldervik. Er det passende lengde, er Trimpoeng - Aktiv neste nivå. Men snu i tide, det er langt tilbake.
Skulsfjord 6 besøk 30 poeng
Har du først "klatret" opp Finnvikeidet, kan du trille ned til Skullsfjorden. Husk å ha lys på sykkelen. Da blir du sett i tunnelen. Skullsfjorden er en perle.
Sydspissen 61 besøk 5 poeng
Trimturen rundt øya bør inkludere stien rundt sydspissen. Vakkert skye og fine rasteplasser. Vi hensyn til andre som ferdes langs stien.
Tisnes 23 besøk 40 poeng
Etterhvert som sykkelformen bedres og motivasjonen for å innkassere større poengsummer anbefales en tur til Tisnes. Synes du dette er tingen er du snart klar for Trimpoeng - Aktiv.
Trykkbasseng ved Varden 25 besøk 10 poeng
Når snøen er borte, og sykkelen kan erstatte skiene i lysløypa, er en tur fra sydspissen til nordspissen på sin plass. Vær forsiktig i "Hamnahola", men ellers er løypa fin å sykle. Vis hensyn til andre og ta en stopp ved trykkbassenget ved Varden.