Turmål

Charlottenlund 42 besøk 10 poeng
Hit kan man sykle fra flere steder. Det er mulig å følge vei, men det beste er å bruke lysløypa (når det etterhvert blir bart). På Charlottenlund er det en super Pumptrack å leke seg litt i. Rundt omkring Carlottenlund er det også flotte stier å drive terrengsykkel i.
Dalheim 2 besøk 20 poeng
Dalheim ligger innerst i Tromsdalen. Hit sykle man best på sørsiden av dalen, hvor underlaget er best. På Dalheim er det flott å stoppe og ta en matbit blant ruinene etter den flotte skihytta som en gang lå her.
Gjæverbukta 12 besøk 5 poeng
Til og fra Gjæverbukta kan man sykle i flere retninger. Man får litt bonuspoeng bare ved å passere. Et tips er å ta en liten stopp for en is før man tråkker videre.
Gutta på skauen 2 besøk 10 poeng
Et supert pausested når man er på tur til Dalheim. Her kan man grille pølser og kose seg før man tar siste stykket enten langs en sti i skogen eller langs veien til Dalheim.
Langnes 2 besøk 5 poeng
Etter å ha fulgt gang- og sykkelstien til flyplassen, må man krysse veien i rundkjøringa ved fiskehjellene. Ute på neset er det fint å finne frem termosen og matpakka. Stedet er en skjult perle i byens nærområde.
Prestvannet 41 besøk 10 poeng
Her er en fin plass til å stoppe for en slurk av sykkeflaska, og kanskje en bit Kvikklunsj. Rundt vannet er det en fin sti å sykle på. Vær forsiktig og senk farta når det kommer gående eller møtende syklister.
Skibrua 28 besøk 5 poeng
Til skibrua kan man sykle gjennom lysløypa eller langs gang- og sykkelstien fra Gjæverbukta (lang og slak bakke). Tar man turen videre til Skihytta er det lurt å ta en slurk av sykkelflaska før man tar fatt på stigningen.
Skihytta 9 besøk 15 poeng
Trimpoengkonkurransens høyeste punkt. De som "klatrer" helt opp hit skårer mange poeng. Har man tatt turen langs lysløypa hit, blir det en topp dag. Herfra går det stort sett nedover. Pass på farten og husk å vise hensyn til andre som ferdes i området.
Skogneset ved flyplassen 2 besøk 10 poeng
Har man først tatt turen til Langnes, kan man like godt ta en svingom bort til Skogneset ved Flyplassen. Fra veienden her, ser man øvingsområde for brannvernet på flyplassen. Fin utsikt nordover er det også.
Solneset skole 10 poeng
Gang- og sykkelstien vest på øya går nordover helt til Solneset skole. Det fine her, er at det er en butikk rett over veien som selger is. Det har man fortjent etter at man har syklet opp rideskolebakken.
Sydspissen 2 besøk 5 poeng
Telegrafbukta er et herlig sted å dra til på fine dager. Nede i bukta kan man se at det går en opparbeidet sti videre rundt sydspissen. Prøv stien. Den er kjempefin å sykle på. Men husk å vise hensyn til andre på stien.
Templarheimen 26 besøk 5 poeng
Sykler man til svømmehallen er det som "gratispoeng" å regne. Tar man en langtur langs lysløypa fra sør til Skihytta får man poeng som bare det langs ruta.