Turmål

Breivikeidet 8 besøk 50 poeng
Ta "gammelveien" ut til Sandvikeidet før turen til Ramfjorden går langs E8 og videre derfra over Breivikeidet. Kaffestopp med en pølsebit i Ramfjorden fyller energilagrene både til og fra fergeleiet. Nydelig utsikt mot Lyngsalpene fra fergeleiet. Kanskje er stranda fylt med Kitere.
Brensholmen 21 besøk 50 poeng
Runden rundt Sør-Kvaløya er en klassiker for tromsøsyklister. På vinteren også kalt Strade Bianche de arctica. Runden er preget av vind fra alle kanter. Sjekk vindretning før du velger hvilken vei du tar runden. Kaffestopp på Brensholmen eller en svingom innom Sommarøy hører med. De serverer god kaffe på butikken.
Bønntua 5 besøk 50 poeng
En fantastisk kveldstur seint på sommeren/høsten. Utsikt til evigheten. Trimpoengs høyeste punkt. Sleng deg gjerne med på en av klubbens torsdagtreninger. Disse annonseres på klubbens FB-side.
Kvaløyvågen 27 besøk 50 poeng
Hele vinteren kjøres klubbens lørdagstreninger til Kvaløyvågen, ledet av Tromsø cykleklubbs mest meriterte ryttere. En svingom innen butikken for en kaffe og litt snacks før hjemturen hører med. Ofte møter man på reinsdyr langs ruten.
Malangseidet 17 besøk 60 poeng
Tunnelturen under Rystrømmen er trygg. Før du sykler inn i tunnelen sørger du for at bilene er observant på at det er syklister i tunnelen. Runden rundt Malangshalvøya alene er lang nok for de fleste. Er du i det spreke "hjørnet" legger du runden rundt Sør-Kvaløya og samler mange poeng i tillegg. Blant innvidde har du da tatt en "hel Ovanger"
Nonsbu 3 besøk 50 poeng
Super terrengtur seint på sommeren/høsten. Først på vei til Tønsvika, og deretter langs kjerrevei og sti opp til turisthytta.
Oldervik 20 besøk 50 poeng
Har du først syklet forbi Skittenelv og kommet deg opp på Snarbyeidet, kan du like godt trille ned til Oldervik. Da får du se over Ulsfjorden og i det fjerne. Lyngsalpene.
Ramfjordnes 80 besøk 30 poeng
Lite er så vakkert som en ettermiddagstur til Olavsvern. Følg "gammelveien". Lite trafikk og mye vakker natur. Turen en kan ikke sykles for mange ganger.
Skittenelv 49 besøk 30 poeng
Tur Skittenelv har moderat lengde. For de som har mye kraft igjen i beina etter en liten stopp der, kan fortsette helt til Snarbyeidet eller Oldervik.
Tromvik 11 besøk 50 poeng
En episk tur i solskinn. Vakre Grøtfjord, fredelige Tromvik. Har du aldri prøvd denne turen er det nå dags. Kan kombineres med en dukkert på en av de vakre strendene langs ruta.
Vasstrand 30 besøk 50 poeng
Ikke mange som tar veien til Vasstrand. Prøv. Flott og fredelig etter Kattfjordeiedet. Lite trafikk og flott utsikt.