Aktivitetsperioden til Ski på Topp Verdal starter 5. februar og varer til 30. april 2021.

Turene
Vi har plukket ut fantastiske skiturer i den flotte naturen i Verdal og omegn, både på skistadion og utenfor. Turmålene er varierte og man får fra 1-5 poeng etter vanskelighetsgrad på turen. Lette og korte turer gir for eksempel 1 poeng og lange og krevende turer gir 5 poeng. Her er det skiturer i og utenfor de preparerte skiløypene. Noen er lysløyper, andre ikke. Last ned appen "Trimpoeng" og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer. (Det er veldig godt forklart i fanen "Hvordan bli med"). I appen finner du kart over turen din og hvor innsjekkingspunktet for turen din er. Det er ingen fysisk merking på turmålet. Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS-funksjon. Topografisk kart vil da ikke vises på din telefon. Skisporet.no gir deg oversikten over hvilke løyper som er nykjørt. Det vil bli lagt ut flere turer når det har kommet mer snø og det blir gode nok føreforhold. Gjennom sesongen kan det komme til ruter og falle fra ruter etter vær og føreforhold. Alle turene som er tilgjengelig finner du i appen. Du kan delta alene eller på lag med max 8 personer.

Registrering av turene
Skituren din registrerer du i appen ved å trykke ¨sjekk inn¨ når du er på innsjekkingspunktet på turen. Innsjekkingspunktet står beskrevet under løypebeskrivelsen på hvert turmål. Blir du tom for strøm, eller glemte å ha med telefon kan du logge deg inn på ¨min side¨ og registrere turen i etterkant.

Premiering
Alle som har samlet over 15 poeng i kampanjeperioden er med i trekningen av flotte premier. 

Pris
Ski på Topp Verdal koster 200 kr per deltaker. For barn (tom 12 år) koster det kun 100 kr. 

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur! Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du ikke tråkker opp oppkjørte skispor.
OBS! Sjekk ut vær- og føreforhold områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil! Skisporet.no gir deg tips om nykjørte løyper. Turene tas på eget ansvar.

Bedriftsidretten i Midt-Norge er arrangør og vi har Verdal Idrettsråd i ryggen. 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #skipåtoppverdal

Mest aktive deltakere de siste syv dagene