1. desember 2020 - 30. april 2021

Bli med på spennende vinterturer gjennom Ski på Topp Romerike! Her kan du gå på randonee- og langrennski, truger eller på beina. 

Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på skitur i den flotte naturen på Romerike. Turmålene er varierte, noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.

Last ned appen "Trimpoeng" og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer. (Se bruksanvisning i fanen "Hvordan bli med")


Turene
I appen finner du kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet.

Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon. 

Registrering av turen
Turen registrerer du i appen.

Premiering
Alle som har samlet over 7 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2020 - 30. april 2021) er med i trekningen av flotte premier.

Pris
Ski på Topp Romerike koster kr 230. For barn til og med 12 år er prisen kr 160. 
Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt for priser og informasjon.

Deltakelse
Det er individuell påmelding, det er ikke lag. 

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots, på truger eller på ski til. Om du går til fots eller på truger er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor.

Vær og føre
Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #skipåtoppromerike

Mest aktive deltakere de siste syv dagene