Over skog og hei
Vi inviterer igjen alle i nærområdet til en tur og trimkonkurranse. Vi har fortsatt vakker natur på alle kanter, kjente og ukjente destinasjoner. Noen bruker skog og mark masse, mens andre tenker mest på at de skal eller burde bruke den. Vi ønsker å motivere alle, uansett utgangspunkt, til å komme seg ut og bruke de fantastiske turmulighetene vi har. Derfor har vi plassert ut "poster" på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne lokasjoner i Bærumsmarka og Kroksskogen. Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! 
 

Konkurranseperiode
Selve konkurransen braker løs lørdag 27.03.21 og varer frem til 31.10.21.

 

Turbeskrivelse
De fleste turene er merket, men har i tillegg prøvd å legge inn tydelige beskrivelser her inne. Anbefaler uansett å gjøre noe research før dere begir dere ut på turer dere ikke har vært på tidligere. Flere turer kommer utover året :) og som årvåkne øyne kanskje får med seg er det mulig å komme med turforslag i appen. De nåværende turbeskrivelsene kan skrives ut fra:

http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil/uteposter/

 

Registrering/app
Last ned appen trimpoeng gratis både for OIS og Android. Opprett bruker og velg konkurransen Over Skog og Hei. Du er nå klar for å velge turmålet du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registrert automatisk ved å klikke på "sjekk inn" i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålet er nådd. 

Skulle du oppleve problemer med registrering av poeng kan du sende mail til mats.sjuve@lil.no, så kommer de på løpende bånd. 

Du kan følge egen og andres progresjon gjennom appen. 

Regler
5, 10, 15 og 20 poeng deles ut avhengig av vanskelighetsgraden på turen. Du kan gå til så mange turmål som du vil, men det må gå minst 8 timer mellom hver registrering på samme turmål. 

 

Premiering
Krav for sesongen: Du/dere må ha samlet minst 100 poeng for å bli med i trekningen av premier. 

Premietrekning:

Deltagere 1-10: Hovedpremie, (levert av Verket sport, verdi 2999,-)

Deltagere 1-50: 1 overnatting for 2 på Norefjell ski og spahotell, ink. frokost (egne betingelser kommer). 

Deltagere 11-50: Joggesko Hoka (levert av Verket sport, verdi 1699,-)

Deltagere 51-200: 2 stk. årskort alpinbakken (verdi uvurdelig)

 

Resterende deltagere over 100p er med i trekningen av disse gavene:

- Flere gavekort Verket sport

- Lunsj for to på Kleivstua

 

Egen konkurranse for barn og unge tom. 16 år. De bruker app på vanlig måte, men for å være med i trekninger av premier så må de sende inn navn og alder på mail til mats.sjuve@lil.no.

 

Underveis i sesongen vil vi i tillegg trekke mindre premier til tilfeldige aktive deltagere. Så her er det mange muligheter for fine overraskelser ;) Bli medlem av siden vår for facebook for info og trekninger.

 

Påskekonkurranse:

Samler du 50 poeng eller mer fra 27.03-4.4 er du med i trekningen av fine premier levert av Markaopplevelser.no og Verket sport:

- Valgfri tur med markaopplevelser (mer info kommer)

- Joggesko fra Hoka (Verdi 1699,-, levert av Verket sport)

- Gavekort levert av Verket sport (verdi 500,-)

 

"OverSkogogHei" på Facebook

Bli medlem i vår nye facebookgruppe "LILs OverSkogogHei". Her vil vi dele informasjon fortløpende om konkurranser, premiering m.mer. Dette vil også fungere som en kommunikasjonskanal deltagere imellom.   

 

Følg oss på Instagram 
Over Skog og Hei kommer til å koble seg opp mot LIL sin instagramkonto. Følg oss her for oppdateringer om konkurransen og informasjon som legges ut gjennom konkurransen løp. Det er også her og på facebook vinnere av konkurransene publiseres.

 

Kontaktinfo
Har du spørsmål knyttet til trimkonkurransen Over Skog og Hei kan disse rettes undertegnede på mail: mats.sjuve@lil.no. Her tar vi også gjerne imot tilbakemeldinger. Rom for både ris og ros. 

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive deltakere de siste syv dagene