Over skog og hei

Vi inviterer alle i Lommedalen og Bærums verk til en tur og trimkonkurranse. Vi har vakker natur på alle kanter, kjente og ukjente destinasjoner. Noen bruker skog og mark masse, mens andre tenker mest på at de skal eller burde bruke den. Vi ønsker å motivere alle, uansett utgangspunkt, til å komme seg ut og bruke de fantastiske turmulighetene vi har. Derfor har vi plassert ut "poster" på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne lokasjoner i Bærumsmarka og Kroksskogen. Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også de mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! 

 

Konkurranseperiode

Selve konkurransen braker løs lørdag 04.04.20 og varer frem til 31.10.20.

 

Turbeskrivelse

De fleste turene er merket, men har i tillegg prøvd å legge inn tydelige beskrivelser her inne. Anbefaler uansett å gjøre noe research før dere begir dere ut på turer dere ikke har vært på tidligere. Flere turer kommer :) og som årvåkne øyne kanskje får med seg er det mulig å komme med turforslag i appen. De nåværende turbeskrivelsene kan skrives ut fra:

http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil/uteposter/

 

Vi har valgt å fjerne to poster (Johnsrudtjern og Johnsrudkampen) grunnet nærliggende hytter som har følt slitasje på området. Vi er kjent med allemannsretten, men har valgt å respektere hyttetomtene her og håper dere gjør det samme :)

 

Registrering/app

Last ned appen trimpoeng gratis både for OIS og Android. Opprett bruker og velg konkurransen Over Skog og Hei. Du er nå klar for å velge turmålet du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registrert automatisk ved å klikke på "sjekk inn" i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålet er nådd. 

Deltakere uten mobil kan registreres seg og melde inn turen sine til Mats Sjuve på mail: mats.sjuve@lil.no og fortsatt være med i trekningen av premier (resultater vil dessverre ikke vises). Send inn navn og fødselsår. Turer som er gått kan sendes inn enkeltvis eller samles opp over en periode før de sendes inn. 

Du kan følge egen og andres progresjon gjennom appen. 

Regler

5, 10 og 15 poeng deles ut avhengig av vanskelighetsgraden på turen. Du kan gå til så mange turmål som du vil, men det må gå minst 8 timer mellom hver registrering på samme turmål. 

 

Premiering

Krav for sesongen: Du/dere må ha samlet minst 100 poeng for å bli med i trekningen av premier. 

Premietrekning:

Deltagere 1-10: Hovedpremie, Et par felleski (levert av Verket sport, verdi 2999,-)

Deltagere 11-50: Joggesko Hoka (levert av Verket sport, verdi 1699,-)

Deltagere 51-200: 2 stk. årskort alpinbakken (verdi uvurdelig)

Resterende deltagere over 100p er med i trekningen av disse gavene:

Gavekort Verket sport

Godsaker fra Brunkollen 

++++ f

 

Underveis i sesongen vil vi i tillegg trekke mindre premier til tilfeldige aktive deltagere. Så her er det mange muligheter for fine overraskelser ;)

 

Påskekonkurranse:

- Et par Hoka løpesko, verdi 1699,- (Verket sport)

- 4 stk. Skolebrød hos Brunkollen

- 2 stk. Suppe hos Brunkollen

- Påskebasket med div. turutstyr

 

Fotokonkurranse

Ta bilder av dine turopplevelser og vinn flotte premier. Bilder lastes opp med #lommedalensidrettslag eller facebook. 

Bildet må merkes med #lommedalensidrettslag, deltakers navn og hvor bildet er tatt. 

 

Følg oss på Instagram 

Over Skog og Hei kommer til å koble seg opp mot LIL sin instagramkonto. Følg oss her for oppdateringer om konkurransen og informasjon som legges ut gjennom konkurransen løp. Det er også her og på facebook vinnere av konkurransene publiseres.

 

Kontaktinfo

Har du spørsmål knyttet til trimkonkurransen Over Skog og Hei kan disse rettes undertegnede på mail: mats.sjuve@lil.no. Her tar vi også gjerne imot tilbakemeldinger. Rom for både ris og ros. 

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive deltakere de siste syv dagene