Velkommen til trimåret 2021, vi fortsetter med suksessen fra i fjor. Logg dere inn på Leiktrimmen 2021 på trimpoengappen og kom dere ut i skog og mark. Vi har de samme merkene dere kan oppnå også dette året.

  • Furukongla 50 poeng
  • Trimgaidden 100 poeng
  • Supertrimmer 100 poeng + besøk 20 av 26 trimposter + deltagelse på minimum 3 av 7 løp/turmarsjer.
  • Ultratrimmer 250 poeng + besøk alle trimposter + deltagelse på minimum 3 av 7 løp/turmasjer.   

På alle løp/turmarsjer gis det 2 ekstrapoeng, som også kan registreres i appen. 

For hvert merke trekkes det gavekort blant alle idrettslagets medlemmer som har fullført kravene til merket: 

Furukongla        500 kr
Trimgaidden      1000 kr
Supertrimmer    1500 kr
Ultratrimmer     2000 kr

Det du trenger for å delta er en smarttelefon der du laster ned appen "Trimpoeng" . Når du starter på turen, slår du på GPS (posisjon) på telefonen, velger turmål, og du får opp kart og en kort beskrivelse av startstedet. Når du kommer innenfor radiusen for målet, trykker du på "sjekk inn", og du får det antall poeng som turen gir. Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet mens man har god internettdekning, og før man går på tur. 
Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert. Og blir det noe krøll, kontakt oss på mail (se under).

Alle innsjekk skal skje i forbindelse med trim- eller treningstur og betinger en skjønnsmessig lengde på turen Alle poster ved vei betinger at innsjekk gjøres i forbindelse med fysisk aktivitet. Disse postene er først og fremst tiltenkt sykkelturer, men kan helt klart benyttes ved løp eller gange. Det skal kun være ett innsjekk pr. dag pr. trimpost. Innsjekk bassenget på Eid skole skal skje i bassengets åpningstid.

Vi kommer til å lage sjekkpunkt på spesielle arrangement der dere kan få ekstrapoeng. I tillegg kan dere inne på appen tipse oss om fine turmål som kan være fremtidige trimposter for idrettslaget. 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #leiktrimmen

Mest aktive deltakere de siste syv dagene