• Høstens store turkonkurranse!

Kårstø til topps

Meld deg på

Last ned appen Trimpoeng og gå på tur. For å finne konkuransen må du skrive inn konkuransekode som du finner på ENTRY-artikkel.

Du velger tur og sjekker inn og får poeng når du står på stedet via smarttelefonen din.


Turene er i hovedsak hentet fra Ut.no. Det er mulig å legge til poster/turer i listen om noen finner andre turer som de ønsker å ta. Disse kan sendes til Svein-Terje Warvik: svtw@statoil.com. Men de må være registrert i UT.no . Man får poeng for turen når den sjekkes inn på angitt sted på din smarttelefon. Det er karantene i 8 timer før man kan sjekke inn samme post igjen. Om det oppstår tekniske problemer, da kan du ta bilde og sende det til Svein-Terje Warvik: svtw@statoil.com, så legger vi inn poengene for deg manuelt.

Poeng for hver av postene følger turistforeningens skala for vanskelighetsgrad.

Enkel, for nybegynnere - 2 Poeng
Middels, for nybegynnere - 4 poeng
Krevende, for erfarne fjellfolk - 6 poeng
Ekspert, for erfarne fjellfolk - 8 poeng

Konkurransen er i hovedsak en motivator for å komme seg ut, men det vil også være en premie. Alle som blir med på konkurransen og har mer en 10 turer eller 20 poeng vil få en liten utmerkelse. Det vil bli delt ut noe ekstra til første plass. Dersom vi blir mange, kan vi se om også andre og tredje plass får noe. Eller om det vil blir trekning av en ekstra premie.

Konkurransen varer til 30.11.2015

Så da er det bare en ting som gjenstår folkens. Ut på tur! :-)

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #kårstøtiltopps2016

Mest aktive deltakere de siste syv dagene