Gulltrimmen 2021
Folkehelse - Friluftsliv - Opplevelser

Endelig er Gulltrimmen tilbake!
I år har vi jobbet intensivt med med å oppdatere og fornye Gulltrimmen. Vi har fem nye turmål og oppdatert informasjonen på alle poster. Vi har også lagt inn bilder på de aller fleste turmålene!

Vi håper Gulltrimmen kan være med å bidra til økt fysisk aktivitet og friluftsglede for alle, også i år, selv om vi fortsatt står i den samme pandemien.
Bruk appen godt og kom deg ut på tur, så slår vi et slag for folkehelsa alle sammen!

Gulltrimmen 2021
Mellom den 20. mars og 17. oktober kan du sjekke inn på turmål rundt omkring i Midt-Telemark og Nome, og bli med i trekningen av fine premier. Denne morsomme aktiviteten passer for alle i alle aldre - så ta med deg venner, familie, eller reis ut alene, og opplev de fantastiske turmålene vi har i kommunene våre.
Og den koster absolutt ingenting!  

Gulltrimmen er en gratisaktivitet satt i gang av Gullbring Kulturanlegg AS for innbyggerene i Midt-Telemark og Nome med formål om å fremme folkehelse, friluftsliv og opplevelse. Gå ut og opplev nye turmål i ditt nærområde.

Gullbring Kulturanlegg AS samarbeider med Frisklivssentralen Midt-Telemark. Vi er også veldig takknemlige for arbeidet turlagene gjør, med vedlikehold av de vakre turløypene i områdene. De gjør en kjempejobb!

Gulltrimmen utfordrer deg på over 150 turmål i nærområdet!
Noen korte og enklere turer og noen lange og spektakulære. Plukk deg ut et mål for dagen, dra på tur, sjekk inn og få poeng!

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen Trimpoeng og finne frem Gulltrimmen under konkurranser. Der kan du se hvor du har vært, skal, og hvor mange poeng du har. Blant annet!

Korona
I år har vi jobbet mye med Gulltrimmen. Vi ønsker å tilby alle og enhver et godt aktivitetstilbud, spesielt nå når mye av tilbudet fortsatt er stengt og redusert. Gulltrimmen er en koronavennlig aktivitet. Vårt mål er at flest mulig kommer seg ut og opplever glede i sammen med vår flotte natur!

Selv om Gulltrimmen foregår utendørs med god plass, oppfordrer vi sterkt alle deltakere til å vise ekstra hensyn til hverandre og å følge myndighetenes retningslinjer. Gå gjerne sammen, men aller helst med din egen kohort. Hold avstand. Hvis man er syk eller i karantene skal man holde seg hjemme.

Gulltrimmen tar forbehold om at regler og forløpet i konkurransen kan endres etterhvert som tiltakene fra Folkehelseinstituttet og andre myndigheter forløper.

Vi vil gjerne se bildene du tar på tur!
Følg gjerne Gulltrimmen på Facebook og Instagram. Tagg oss gjerne i bildene du legger ut! På Instagram kan du tagge bildene dine med #gulltrimmen og #trimpoeng. På facebook bruker du @gulltrimmen. Del også gjerne bildene dine med oss på Facebook-siden vår. Skriv gjerne hvor bildene er tatt.
Har du bilder du vil sende direkte til oss? Send en e-post til gulltrimmen@gmail.com

 

Vi ønsker å bruke disse bildene i appen vår slik at andre deltakere får opp bildene av plassen når de er inne og ser på turmålet. Videre så ønsker vi å ha anledning til å kunne bruke bildene i markedsføringssammenheng. Alle bilder vil krediteres avsenderen.

Spilleregler
Sett deg inn i Fjellvettreglene. Dette er gode retningslinjer for alle type turer, om det så er til fjells eller til skogs. Følg de lokale reglene og anbefalingene når det gjelder bruk av åpen ild og båndtvang.

Vis omsyn for naturen og det eksisterende vei- og stinettverket. Løype- og turlagene legger ned en enorm frivillig innsats i å holde turområdene ved like. Meld deg gjerne inn og støtt ditt lokale turlag.

Ta også hensyn til andre gulltrimmere, turgåere, grunneiere og lokalbefolkninga i området du går tur i. 

Miljø
Gulltrimmen er levende opptatt av et rent utemiljø og en ren natur. Ingen av våre brukere skal forsøple naturen. Ta alltid søpla med deg!
Vi anbefaler også å bruke grønn transport til og fra stedet der du starter din tur. Gjør enkle tiltak og sett pris på den rene og fine naturen rundt oss.

 

Poengfordeling

 • Småturer: 5 poeng
 • Korte turer og mellomstopp: 10 - 15 poeng
 • Mellom- og langturer: 20 - 30 poeng
 • Noen få ekstra tøffe turer: 50 poeng

Vi har i år justert poengverdien på noen av postene etter tilbakemeldinger fra dere gulltrimmere.

OBS! Dersom poengene fra turen din ikke har kommet på kontoen innen 5 dager, send gjerne en melding til Gulltrimmen på Facebook

 

 Konkurranser og Hovedpremier

 • Gulltrimmeren med flest poeng
 • Gulltrimmeren med flest ulike turmål
 • Gulltrimmeren med flest turer totalt
 • Alle med over 300 poeng
 • De 100 øverste på poenglisten
 • Alle med innsjekk på 30 eller flere ulike turmål
 • De 20 med flest ulike turmål

Dersom samme person vinner i flere kategorier vil preminen gå videre til neste person på lista. Det vil bli trukket en vinner dersom det er flere vinnere i en kategori.

Til grunneiere
Vi har desverre ikke kapasitet til å kontake alle grunneierne som blir berørt av Gulltrimmens aktivitet. Vi oppfordrer derfor grunnerier som har tilbakemeldinger eller forslag til Gulltrimmen om å ta kontakt med oss.

Sponsorer
Gullbring Kulturanlegg AS
Gullbring Trening
Frisklivssentralen
Sport 1 Glexe
Kiwi Bø

Lokale Turlag
Gvarv Turlag: www.gvarvturlag.net eller på Facebook
Bø Turlag: https://boturlag.no eller Facebook
Ulefoss Turlag: Facebook
Ti på topp i Lunde: Facebook

Kontakt
For spørsmål og andre henvendelser ta kontakt med Gulltrimmen på Facebook eller send en e-post til gulltrimmen@gmail.com

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #gulltrimmen

Mest aktive deltakere de siste syv dagene