Kom i form med r-a.no og Family Sports Club

Meld deg på

Rakkestad Avis og Family Sports Club inviterer til vårens store aktivitetskonkurranse. Vær aktiv ute eller inne, samle poeng og vinn premier. Gratis for alle å delta, også om du ikke er medlem.

Last ned appen Trimpoeng på din mobiltelefon, registrer deg og finn konkurransen VÅRSLEPP.

Du kan gå, sykle eller løpe til turmålene vi har lagt inn i konkurransen på forskjellige steder i nærmiljøet. Turmålene finner du i Appen Trimpoeng, etter at du har registrert deg og funnet konkurransen Vårslepp der. Du finner de selvfølgelig også på denne konkurransesiden.

Når du har kommet til punktet som er målet for turen, sjekker du inn med smarttelefonen, får poeng og en fin tur. Ikke-medlemmer som blir med, får gratis trening på senteret i kampanjeperioden - det gir også poeng. (Begrensninger gjelder.)  Du kan delta alene eller danne lag.

Trening inne på senteret gir også poeng.
Vi har lagt inn senteret som et eget turmål som du kan sjekke inn på :-)

Samle poeng og vinn premier!
Du får en vinnersjanse for hver uke du har 100 poeng eller mer. Alle vinnersjanser blir med i trekningen av ETT ÅRS MEDLEMSKAP med full oppfølging. Hovedvinner trekkes etter konkurranseslutt.

Det skal ikke så mye til
100 poeng er enkelt å oppnå. På lette turer får du fra 10-50 poeng, på krevende turer får du 100-200 poeng. Vi vil altså at du skal ut av sofaen og bevege deg et par ganger i uka. Gjør du det synes vi du fortjener vinnersjanser. Bedre helse får du på kjøpet.

Skikkelig konkurranseinnstinkt? 
Du kan samle så mange poeng du vil! På rankinglisten ser du hvor mange poeng du har klart i forhold til de andre deltagerne. Du får ikke mer enn én vinnersjanse per uke uansett, men kjenner vi deg rett er ikke det viktigste for deg å vinne premier, men å få flest poeng.

Skal du på påskeferie?
Fortvil ikke, vi har lagt ut noen poster på de vanligste vintersportstedene også. De kommer opp i appen din etterhvert.

Jeg vet om en fin tur!
Så bra, foreslå posten til oss, så legger vi den ut. Det gjør du i appen (NB! gjøres fra appen når du er på stedet).

Ta masse bilder!
Lenger ned på denne siden finner du mange flotte bilder. Vil du ha med ditt eget bilde? Ta bilder når du er ute på tur, legg de ut på Instagram og merk de med #familysportsclub, #fscrakkestad, #r-a og gjerne #trimpoeng :-)

Les mer om hvordan du melder deg på under fanen "Hvordan bli med" øverst på siden.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #fscrakkestad

Mest aktive deltakere de siste syv dagene