Tydal Kommune

Meld deg på

Velkommen til Tydal på kartet!

                                                                                                                                              Foto: Jens Kvernmo

Vi ønsker å legge til rette for økt aktivitet og vise vei til turmål i Tydal. Vi håper å inspirere deg til å ta turen gjennom denne konkurransen. Hvert turmål har en poengsum, jo flere turmål jo flere poeng. Det er mulig å registrere seg på samme turmål flere ganger, men du må vente 8 timer mellom hver registrering. Konkurransen er åpen for alle, både de som bor i Tydal og de som er her på besøk. Voksne og barn.

Konkurransen starter 15.november 2018 og varer til 15.mai 2019

Hvordan delta

1) Laste ned "trimpoeng" applikasjonen på din mobil.
2) Registrer navn, tlf.nr. og e-postadresse
3) Meld deg på

Se øverst i høyre hjørne på denne siden for flere tips - "Hvordan bli med". Her finner du også turmål og poengoversikt.

Når du nærmer deg turmålet vil du kunne "sjekke inn" på appen og samle poeng. Det er ingen fysisk post å lete etter, kun GPS-posisjon. Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. Noen ganger er mobildekningen slik at det hjelper og flytte seg innenfor sirkelen. Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone 4 og bakover.

Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av Trimpoeng-appen (appen finnes ikke for Windows phone). Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet mens man har god internettdekning, og førr man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn.
Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.

Noen turmål har en beskrivelse fra et gitt punkt, andre kan man ta som en del av en rundløype. Det er også lagt inn poster for innendørs trening. Send gjerne tilbakemelding dersom du har forslag til nye turmål.

Turmålene skal tas til fots, sykkel eller ski.

Premiering

Vi trekker ut 5 uttrekkspremier blant voksne som har sanket over 50 poeng og barn (under 15 år) som har sanket over 25 poeng. Ekstra premiering til dem som besøker flest ulike turmål. Vi håper at du vil registrere deg som deltaker i årets konkurranse.

 

Ta bilder 

Del dine turbilder med oss på Facebook eller Instagram. Merk bilder med #trimpoeng #tydalpåkartet #eventyrligetydal

 

God tur og god treningslyst!

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og ##tydalpåkartet #eventyrligetydal #tydalkommune #sylan.no

Mest aktive turgåere de siste syv dagene