Bli med på Bergenstrimmen Sør!

Bli med på oppdagelsesferd i bydelene Fana og Ytrebygda samt Gullfjellsområdet! Oppdag nye turstier og fine turmål i dine nærmeste turområder og finn fram til nye turfavoritter i Byfjellene. Dette er en turtrim konkurranse som passer for alle. 

Konkurranseperiode: 10. november 2020 t.o.m. 28. februar 2021.

Bergen og Hordaland Turlag er arrangør av Bergenstrimmen i de ulike bydelene i Bergen. Du kan også bli med på turtrim konkurransene i andre bydeler: Bergenstrimmen Nord (Åsane og Arna bydel samt Gullfjellet), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen bydel) og Bergenstrimmen sentrum (Årstad og Bergenhus). 

 

Slik blir du med i Bergenstrimmen Sør

For å få poeng laster du ned Trimpoeng appen og du registrerer deg på en eller flere av innsjekkingsspunktene/turmålene som er beskrevet under Turmål. Når du er på innsjekkingspunktet, vil du kunne "sjekka inn" (innsjekksknappen blir grøn). Du får poeng for å ha nådd innsjekkspunktet/turmålet. Turmålene har ulik verdi. 

Deltakeravgift er kr 75,- for medlemmer i DNT/Bergen og Hordaland Turlag og 150 kroner for ikke-medlemmer. Støtt Bergen og Hordaland Turlag - bli medlem her!

Turplanlegging og utstyr du bør ha med på tur:
OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass , eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer. 

Flere stier til Turmålet
Det finnes flere stier å velge mellom for å nå turmålet. Du kan finne andre veier å gå på ut.no, eller se etter turstier i kartet i appen. 

 

PREMIERING 

Premiar blir trukket blandt alle som har gjennomført minst 3 turer (1 gavekort a kr 500 i vårt Tursenter i Marken).
Hovudpremiar blir trekt blandt alle som har registrert seg på minimum 10 innsjekkingspunkt/turmål (2 gavekort a 700 kr).
Premier blir trekt blandt de 20 som har flest poeng (1 gavekort a 1500 kr).
Premier blir trekt blandt de 20 som har flest innsjekk. Om det er flere med like mange turmål, blir deltakarane rangert etter poeng (1 gavekort a 1500 kr) 

Fotokonkurranse. Instagram bilde, merk med #bergenstrimmensyd og stedet der du tar bildet. Beste bilde blir premiert (1 gavekort a 1000 kr). Merka bilder kan brukes av Bergen og Hordaland Turlag til promotering. 

Premietrekning i mars 2021.

Har du problemer send e-post til: bht@dnt.no, eller ring 55 33 58 10.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #bergenoghordalandturlag

Mest aktive deltakere de siste syv dagene