Bli med på Bergenstrimmen Sør!

Bli med på oppdagelsesferd i bydelene Fana og Ytrebygda! Oppdag nye turstier og fine turmål i dine nærmeste turområder og finn fram til nye turfavoritter i Byfjellene. Dette er en turtrim konkurranse som passer for alle. 

Konkurranseperiode: 1. april 2020 t.o.m. 31. oktober.

Bergen og Hordaland Turlag er arrangør av Bergenstrimmen i de ulike bydelene i Bergen. Du kan også bli med på turtrim konkurransene: Bergenstrimmen Nord (Åsane og Arna bydel), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen bydel) og Bergenstrimmen sentrum (Årstad og Bergenhus). 


For å få poeng må du laste ned Trimpoeng appen og du må registrere deg på en eller flere av innsjekkingsspunktene/turmålene som er beskrevet under Turmål. Når du er på innsjekkingspunktet, vil du kunne "sjekka inn" (innsjekksknappen blir grøn). Du får poeng for å ha nådd innsjekkspunktet/turmålet. Turmålene har ulik verdi. 

Deltakeravgift er kr 75,- for medlemmer i DNT/Bergen og Hordaland Turlag og 150 kroner for ikke-medlemmer. Støtt Bergen og Hordaland Turlag - bli medlem her!

Slik blir du med i Bergenstrimmen Sør

Turplanlegging og utstyr du bør ha med på tur:
OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass , eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer. 

Flere stier til Turmålet
Det finnes flere stier å velge mellom for å nå turmålet. Du kan finne andre veier å gå på ut.no, eller se etter turstier i kartet i appen. 

Bli med på TiTur20
Bergen og Hordaland Turlag arrangerer også en annen turmålstrim som heter TiTur Bergen. Flere av turmålene i Turlagstrimmen 2020 er del av TiTur20. Les mer om TiTur20 her.

PREMIERING 

Premiar blir trukket blandt alle som har gjennomført minst 3 turer (1 gavekort a kr 500 i vårt Tursenter i Marken).
Hovudpremiar blir trekt blandt alle som har registrert seg på minimum 10 ulike innsjekkingspunkt/turmål (2 gavekort a 700 kr).
Premier blir trekt blandt de 20 som har flest poeng (1 gavekort a 1500 kr).
Premier blir trekt blandt de 20 som har vært på flest turmål. Om det er flere med like mange turmål, blir deltakarane rangert etter poeng (1 gavekort a 1500 kr) 

Fotokonkurranse. Instagram bilde, merk med #bergenstrimmensyd. Beste bilde blir premiert (1 gavekort a 1000 kr). Merka bilder kan brukes av Bergen og Hordaland Turlag til promotering. 

Premietrekning i november 2020.

Har du problemer send e-post til: bht@dnt.no, eller ring 55 33 58 10.

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive turgåere de siste syv dagene