Staminas sommerkonkurranse 2. juni - 10. september! Er et tilbud for alle i Lofoten - uansett om de er medlemmer hos Stamina eller ikke.

Stamina Lofoten vil med sommerkonkurransen motivere ung og gammel til å gå på turer i vår fantastiske natur ,skape lag ånd , - tur-glede og ikke minst opprettholde aktiviteten gjennom sommer.

Man kan delta både som enkeltperson og som lag. Ved hjelp av trimpoeng appen kan alle turer registreres og man får ulik poengsum utfra vanskelighetsgrad på turen.

Det beste laget vil vinne en overnatting på Thon Hotel Lofoten, samt tre retters middag på resturant Paleo.

Vi vil også premiere den beste deltageren, samt trekke andre flotte premier til dem over 300 poeng.

Alle lag over 1200 poeng vil være med i trekkning av andre flotte premier.

Et lag kan bestå av opptil 4 personer. Ny regel fra i år, du kan kun gå på ett fjell pr dag. 

Vi gjør oppmerksom:

-Kan ligge en del snø på toppene tidlig på sommeren.Her må du selv avgjør om det er hensynsfullt.

-GPS koordinater på fjelltoppene kan være unøyaktig.

-All deltakelse på turer skjer på eget ansvar!

 

 NB! Premier kun til aktive medlemmer av Stamina Svolvær og Leknes.
(Aktiv medlem i sommer = har ikke frosset sitt medlemskap!)

Tekniske tips
Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av Trimpoeng-appen (appen finnes ikke for Windows phone). Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet mens man har god internettdekning, og før man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn.
Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.
NB! Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. Noen ganger er mobildekningen slik at det hjelper og flytte seg innenfor sirkelen. Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone 4 og bakover.

Ta masse bilder!
Del dine turbilder med oss! Ta bilder fra turen din og del de på Instagram eller Facebook, og merk dem med #staminalofoten og #trimpoeng. Vi kommer til å premiere bilder underveis. Bildene kommer også til å vises på denne nettsiden.

GOD TUR!

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #staminalofoten

Mest aktive turgåere de siste syv dagene