Bli med bedriftsidretten på spennende vinterturer gjennom Ski på Topp i Salten!

Vi har plukket ut mange fantastiske skiturer i den flotte naturen i Saltenområdet. Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur.
Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.

Last ned appen "Trimpoeng" og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer. (Se bruksanvisning i fanen "hvordan bli med")


Turene
I appen finner du kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet.

Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon. Topografisk kart vil da ikke vises på din telefon.

Registrering av turen
Turen registrerer du i appen. Blir du tom for strøm, eller glemte å ha med telefon kan du logge deg inn på Min side og registrere turen i etterkant.

Premiering
Alle som har samlet over 15 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2020 - 5.april 2021) er med i trekningen av flotte premier.

Pris
Ski på Topp Salten koster kr 150,- per deltaker. 
Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt på nordland@bedriftsidrett.no for priser og informasjon.

Deltakelse
Du kan delta alene eller på lag med bedriften eller vennegjengen. Ved påmelding får du opp valg av bedrift/lag. Finner du ikke ditt lag på listen kan vi registrere dette for deg. Ta kontakt på e-post: nordland@bedriftsidrett.no.

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor.

OBS!
Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (www.varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

 

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #skipåtoppsalten

Mest aktive deltakere de siste syv dagene