Bli med på spennende og fine vinterturer gjennom Ski på topp Innlandet. Du kan gå på langrenn- og randoneeski, truger eller eventuelt på beina. Ti ulike flotte turer i Innlandet. 

Flere turer vil bli tilgjengelige når det nærmer seg oppstart!

Ta gjerne med deg venner, kolleger eller familie og opplev den flotte naturen Innlandet har å by på. Turmålene er varierte, så du kan få tellende turer både hverdag og helg. Noen av turerne er lette, noen er middels og noen er litt mer krevende. 

Last ned appen "TRIMPOENG" og gjør deg klar til å registere poeng. ( Bruksanvising i fanen "Hvordan bli med" ) 

 

Turene 

I appen finner du kart over hvor registeringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet. Så husk å gjøre deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på turene som ligger utenfor preparerte løyper. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen fin ved mobilens GPS funkjson.

Registrering av turen

Turen registrerer du i appen

Premiering 

Alle som går minst 7 av 10 turer i kampanjeperioden som er fra 1.Desember 2020 -  30. April 2021 er med i trekningen av fine premier. 

Pris 

Ski på topp koster 200 kr per person. 

Vi har også bedriftsavtaler. Så ønsker din bedrift en avtale for sine ansatte så ta kontakt.

Vær og føre 

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel ( varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, er du ikke i tvil. 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #Skipåtoppinnlandet

Mest aktive turgåere de siste syv dagene