Selbutrimmen 2020 inneholder 3 forskjellige konkurranser.Se under. Postene står ute fra 1.juni-15.okt. Skulle det skje at du ikke registreres inn: Ta et bilde, og ta kontakt med  en av oss arrangører, så hjelper vi med manuell registrering.

I Selbutrimmen er det noen få poster som er med i flere konkurranser. F.eks. Kråssådammen. Husk da på å sjekke inn i begge konkurranser for å få dem registrert begge steder.

Det er oppheng på postene for de som tar postene uten Trimpoeng. OBS. Pga snø blir noen poster satt ut til 12/6. Trimpoeng er likevel aktiv fra 1/6.

17 I SELBU - arrangør Selbu kommune.

Dette er et folkehelsetiltak som arrangeres av Selbu kommune. De som har vært på 10 av de 17 postene gjennom sesongen, er med kampen om uttrekkspremier.
Kommunen bruker også dette som et velferdstiltak for ansatte, og trekker ut ekstra premier til kommunens ansatte som deltar.
De som ikke ønsker å ta postene gjennom Trimpoeng-appen, kan også finne oversikt, kart og info på kommunens hjemmesider. En kan også få dette ved henvendelse til servicetorget. Det er satt opp forslag til utgangspunkt og veibeskrivelser. På postene henger det også litt info om turmålet. Det er også et kode-ord for de som ikke registreres gjennom "trimpoeng". Det arrangeres fellesturer til noen av postene, se info fra idretten i Selbu.Trimturer i Selbu på FB.
Mange av postene er lett tilgjengelige, og kan også besøkes av de som ikke kan gå så langt. De som ønsker større utfordringer, kan enkelt forlenge turene.

De fysiske postene lengst til fjells er ute fra 13.juni. Se hjemmesida info Selbu kommune.

For mer info:  http://www.selbu.kommune.no/ 
Eller ring: Deborah Jane Taylor Spets, tlf 938 28 028.

10 PÅ TOPP SELBU O-KLUBB

Selbu O-klubb har arrangert 10 på topp i 40 år. Det er poster på fjelltopper eller andre fine turmå. Her er det ikke grundige veibeskrivelser, da o-klubben også ønsker at folk skal finne poster ved hjelp av kart og kompass. I år får en god hjelp av Trimpoeng-appen.
O- klubben trekker ut årets "Topp-hane" og "Topp-høne" blant de som har vært på alle ti postene gjennom sommeren. Vi trekker også ut noen flere premievinnere blant de som har vært på min 7 "10 på topp"-poster.

Pga mye snø blir de fysiske postene ute fra 12.juni.

For mer info: http://ok.selbu.org/
Eller ring: Elisabeth Størseth, tlf: 950 26 123.

SYKKEL-O SELBU O-KLUBB

"Sykkel-O" er også en aktivitet som Selbu O-klubb har hatt i mange år. Her kan du registrere deg dersom du har syklet til posten. Postene ligger ved noen av de mange skogsbilvegene vi har i Selbu, og det er sjanser for fine sykkelturer.  
O-klubben trekker ut premier blant de som har vært på alle postene.

Pga mye snø, blir de fysiske postene ute fra 12.juni.

For mer info: http://ok.selbu.org/
Eller ring: Elisabeth Størseth, tlf: 950 26 123.

 

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #selbutrimmen

Mest aktive deltakere de siste syv dagene