Bli med på vinterens happening PÅ SKI I TANA OG NESSEBY!

Vi har mange flotte skiløyper i Tana og Nesseby som det blir lagt ned mye friviligarbeid for å kjøre. Så vi ønsker at folk skal benytte seg av tilbudet og komme seg ut på ski!

Derfor starter vi opp med PÅ SKI I TANA OG NESSEBY konkurranse hvor alle som samler sammen 80 poeng eller mer blir med i trekning av noen fine premier :)

Har du en skitur som flere bør få vite om? I så fall kan det være mulig å få den med i listen. Appen du bruker gir deg mulighet til å foreslå andre turmål.

 

Registrering av turen
Turen registrerer du i appen. Blir du tom for strøm, eller glemte å ha med telefon kan du sende e-post til ohs@tanafysikalske.no så registrerer vi turen for deg. Appen heter Trimpoeng, og kan lastes ned på android og iPhone.

Premiering
Alle som har samlet over 80 poeng i kampanjeperioden er med i trekningen av flotte premier.

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor.

 

Special events:

Turer med ekstra poeng, listen vil oppdatert fortløpende:

 

Her noen tekniske tips som kan hjelpe hvis dere har problemer:

- Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av appen 
- Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone 4 og bakover, noe som betyr at det på eldre iPhone vil oppleves som ustabilt.
- Når det er veldig dårlig internettsignal (dårlig mobildekning), kan man oppleve problemer ved innsjekking (En oppdatering er på vei som vil bedre dette).
- Generelt anbefales det at man åpner appen mens man har god internettdekning, og før man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn (lastet inn i appen).
- Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen! Gjør man det, blir ikke poengene registrert.
- NB! Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. Noen ganger er mobildekningen slik at det hjelper og flytte seg noen titalls meter innen denne sirkelen :-)

Se oversikt over alle turmål

Mest aktive turgåere de siste syv dagene