Velkommen til Osentrimmen 2019, Trimpoeng

Folkehelsegruppa i Osen har fortsatt ønsker om å få enda flere aktivt ut i vår vakre natur. Vi forsøker å motivere våre innbyggere til å besøke turmål / trimposter som er spredt over hele kommunen. Mange av turmålene er merkede og kjente trimposter for noen, mens andre turmål er umerket, og samtidig kjent for noen og ukjent for andre. Det er turmål i forskjellig vanskegrad og lengde. Noen er lett tilgjengelig, mens andre er både lengre og mer "strabasiøse" mål. Noen av turmålene er de samme som i 2018, samtidig som vi har byttet ut noen med flere nye turmål bl.a. etter innspill fra publikum.

Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta!

Hvordan komme igang: Gå til App-store på din mobiltelefon og last ned appen "Trimpoeng".  Registrer deg og opprett bruker på "Osentrimmen 2018". Her vil du få veiledning i hvordan gå fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene i Osen. Dersom du har benyttet denne appen i konkurranser andre steder, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten, og velge "Osentrimmen 2018" i appen. Har du glemt brukernavn eller passord, følger du veiledning i appen. (Se egen meny øverst på denne siden "Hvordan bli med")

Turperioden er fra 01.april til 30.september 2019, og det er gratis å delta.

"Premiering": Det vil også bli noe premiering blant deltakerne denne gangen. Alle som oppnår minimum 100 poeng når perioden er over, er med på en uttrekkspremie.

Perioden er fra 01.04.19 - 30.09.19. Du kan ikke sjekke inn på turmålene utenom denne perioden.

Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal gå til før du starter turen, da vil den bli registrert.

Vi ønsker alle god tur.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og ##osentrimmen2019

Mest aktive turgåere de siste syv dagene