Nesseby IF, ILAR og kommunen vil motivere folk til å komme seg mer ut på tur og bli kjent rundt omkring. Besøk turmålene i perioden 1. juni til og med 30. september. 

Last ned appen  Trimpoeng til telefonen i Google Play (android) eller i Appstore (Iphone). Ved å benytte Trimpoeng trenger vi ikke å sette ut turkasser over alt.

Poeng og premiering

Du samler poeng ved å sjekke inn på uteposter. Postene finner du inne i appen med navn, beskrivelse og kart.  Det er ulik poengsum ut i fra vanskelighetsgrad og lengde på turene. 

Alle som får mer enn 50 poeng er med i trekningen om fine premier. Ungdom under 15 år er med i trekningen av eget gavekort. 

Special event

Noen ganger er det mulig å sanke ekstra poeng. ILAR arrangerer ”Aldon opp” i juni og august og da er det doble poeng. I tillegg arrangeres det felles turer, utetrening med VBK treningssenter o.l. Følg med i facebookgruppen Til topps i Nesseby for mer informasjon.

Fikk du ikke registrert turen?

Turen registreres i appen, men blir du tom for strøm eller får andre problemer med telefonen kan du sende en e-post til sentralbord@nesseby.kommune.no så registrerer vi turen for deg.

Nærmere beskrivelse for noen av turene finnes på godtur.no

Tekniske tips om du har problemer:

Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av Trimpoeng-appen.

Når det er veldig dårlig internettsignal/mobildekning, kan man få problemer ved innsjekking (En oppdatering er på vei som vil bedre dette).

Generelt anbefales det å åpne appen mens man har god internettdekning, og før man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn .

Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #tiltoppsiNesseby

Mest aktive turgåere de siste syv dagene