Lesja kommune

Meld deg på

Sommeren 2020 arrangeres det også turmålaksjon i Lesja kommune. Turmålaksjonen går fra 1. juni til og med 4. oktober.

Vi ønsker å legge til rette for økt aktivitet med flere turmål å velge blant. Dette er turgåing med elektroniske "poster" i terrenget. Hvert turmål har en poengsum, jo flere turmål jo flere poeng. Det er mulig å registrere seg på samme turmål flere ganger, men det må gå 12 timer mellom hver registrering. Turbeskrivelser og kart har du i appen på telefonen mens du går.

Konkurransen er åpen for alle, og er gratis.

God tursommer i Lesja!

 

Hvordan delta

1) Last ned "trimpoeng"- applikasjonen på din smarttelefon.

2) Registrer navn, tlf.nr. og e-postadresse.

3) Meld deg på i denne konkurransen - og god tur!

Se øverst i høyre hjørne på denne siden for flere tips, "hvordan bli med". Her finner du også turmål og poengoversikt.

 

Hvordan fungerer det

Når du nærmer deg turmålet vil du kunne "skjekke inn" på appen og samle poeng. Det er ingen fysisk post å se etter, kun GPS-posisjon. Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt turmålet/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Av og til må du bevege deg litt innenfor sirkelen for å få bedre mobildekning. Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone4 og bakover.

Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Andriod og siste versjon av Trimpoeng-appen. Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet mens man har god internettdekning og før man drar på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn.

Turmålene

Turmålene kan tas til fots eller på sykkel. Det er valgt ut noen nærmiljøturer i hver grend, noen litt lengre unna og et par langturer. I beskrivelsene av turmålene er det oppgitt informasjon, henvist til turguiden eller linket videre til beskrivelser i UT.no. Foreslå gjerne nye turmål, det gjør du direkte i Trimpoeng-appen.

All ferdsel og utfart er på eget ansvar. 

Uten dekning

Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.

Ta bilder

Del dine turbilder med oss på Facebook eller Instagram. Merk gjerne bilder med #turilesja #trimpoenglesja og #visitlesja.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #turilesja

Mest aktive deltakere de siste syv dagene