Velkommen til Milevis Med Bygda 2021!

I år igjen inviterer vi på Cardio24 dere med på en aktiv sommer i skog og mark i bygda. Fra 1. Mai til 31. August kan du konkurrere mot venner og kjente i å samle poeng og sjekke inn på turmål i bygda og omegn.

Fra 2016 til 2019 sjekket vi inn til sammen 83104 ganger på ca 50 ulike turmål i løpet av konkurransens 4-5 måneders varighet hver sommer. I fjor satte vi nye rekorder med imponerende 95305 innsjekk fordelt på 1661 deltakere i løpet av 5 og en halv måned! Vi er veldig imponerte av alle som kom seg opp fra sofaen eller kjøkkenstolen på hjemmekontoret og var ute på jakt etter poeng.

Vi håper at vi i år får se nye og gamle fjes på heia rundt omkring i bygda, og at flere kan finne gleden av å komme seg ut på tur.

I år er du også med i konkurransen om flere flotte premier, takket være vårt samarbeid med Hunsfos Næringspark.

Litt info: Ta hensyn til andre når dere er ute på tur og følg retningslinjene til FHI om å holde avstand til andre for å unngå smitte.

God tur!


Slik blir du med å gå Milevis
Last ned appen Trimpoeng på din mobiltelefon, registrer deg dersom du ikke allerede har en Trimpoeng bruker og finn konkurransen MILEVIS MED BYGDA 2021. Du kan delta som lag eller selvstendig. Og du kan bli med akkurat når du vil, det viktigste er å delta.

Utfordre venner, familie og kollegaer til å bli med i konkurransen. Hvem samler flest poeng eller flest turmål denne sommeren?

Sjekk inn på turmålene og samle poeng
Du samler poeng ved å dra ut på tur til og sjekke inn på turmålene. Oversikt over turmålene finner du i appen med navn, beskrivelse og kart.
Eller du kan finne oversikten her. Du sjekker inn på turmålene i appen.
Du kan gå, sykle, løpe, svømme eller krype til turmålene. Bare fantasien setter grenser :). Vi vil ha deg opp av sofaen og ut i aktivitet!

Delta som lag
Dere kan melde dere på som lag, og da delta både som et lag og som individuelle deltakere. Når du er meldt på konkurransen kan du velge å opprette et nytt lag eller delta på et eksisterende lag. 

Har du forslag til et turmål?
Vi er stadig på leting etter nye spennende turmål i området. Har du et forslag til nye turmål, send oss gjerne forslaget ditt med navn og beskrivelse av turmålet på mail. Kanskje blir din favoritt tur med i konkurransen!

Ta bilder og del opplevelsene dine!
Del dine turbilder med oss! Ta bilder fra turen din og del de på Instagram eller Facebook, og merk dem med #cardio24, #milevismedbygda og #trimpoeng.

Vi har også en egen Facebook gruppe med navn MILEVIS MED BYGDA. Her legger vi ut all relevant info om milevis. Og her håper vi at alle vil være med å bidra med bilder, innlegg, tips og opplevelser fra turene sine.

God tur! :)
Hilsen teamet på Cardio24; Jorunn, Torfinn S., Torfinn O. og Kine

Noe du lurer på? - Kontakt oss:
Tlf: 90236837
Mail: post@cardio24.no

Har du problemer med appen - kontakt Trimpoeng support:
Tlf: 61100177
Mail: post@trimpoeng.no

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #milevismedbygda

Mest aktive deltakere de siste syv dagene