Vi er klare igjen med sommerens aktivitetskonkuranse; Milevis med bygda 2020. Startskuddet for årets konkurranse går 20. mars og du kan samle poeng ut august.

Vi på Cardio24 inviterer alle som har lyst til å delta på en aktiv sommer. Fra 2016 til 2019 sjekket vi inn til sammen 83104 ganger på ca 50 ulike turmål i løpet av konkurransens 4-5 måneders varighet hver sommer. I fjor var vi 722 deltakere, og i år håper vi å få se enda flere turgåere. 

Litt info:  Ta hensyn til andre når dere er ute på tur og følg retningslinjene til FHI om å holde avstand til andre for å unngå smitte.

God Tur!

 

Slik blir du med i konkurransen

Last ned appen Trimpoeng på din mobiltelefon, registrer deg og finn konkurransen MILEVIS MED BYGDA 2020. Du trenger ikke være medlem på Cardio24 for å delta, konkurransen er for alle og er helt gratis å delta på.

Du kan bli med i konkurransen akkurat når det passer deg, det viktige er at du deltar.

Utfordre venner, familie og kollegaer til å bli med i konkurransen. 

 

Sjekk inn på turmålene og samle poeng.

Du samler poeng ved å dra ut på tur til og sjekke inn på turmålene. Oversikt over turmålene finner du i appen med navn, beskrivelse og kart. Eller du kan finne oversikten her. Du sjekker inn på turmålene i appen.

Du kan gå, sykle, løpe, svømme eller krype til turmålene. Bare fantasien setter grenser :).  Vi vil ha deg opp av sofaen og ut i aktivitet!

 

Delta som lag

Dere kan melde dere på som lag, og da delta både som et lag og individuelle deltakere. For å melde på ett lag velger dere en lagleder som opptetter et lag ved påmelding til konkurransen. Lagleder vil få en lagkode som resten av laget bruker når de registrerer seg i konkurransen. 

 

Har du forslag til et turmål?

Flott! Send oss forslaget ditt i appen under "Foreslå turmål" (Husk at du må være på det punktet du ønsker og foreslå som turmål.). Kanskje blir din favoritt tur neste turmål i konkurransen! 

 

Ta masse bilder og del opplevelsene dine!

Del dine turbilder med oss! Ta bilder fra turen din og del de på Instagram eller Facebook, og merk dem med #cardio24, #milevismedbygda og #trimpoeng.

Vi har også en egen Facebook gruppe med navn MILEVIS MED BYGDA. Her legger vi ut all relevant info om milevis. Og her håper vi at alle vil være med å bidra med bilder, innlegg, tips og opplevelser fra turene sine.

 

God tur! :)

Hilsen teamet på Cardio24; Jorunn, Torfinn S., Torfinn O. og Kine

 

Noe du lurer på? - Kontakt oss: 

Tlf: 90236837
Mail: post@cardio24.no

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #milevismedbygda

Mest aktive turgåere de siste syv dagene