Sommerens aktivitetskonkurranse i Vennesla. Vi på Cardio24 inviterer alle til å delta på en aktiv sommer, samle poeng og vinne flotte premier!

 

ÅRETS NYHET: Enda flere turmål. I år kan du også sjekke inn på noen av de kjente nasjonale turmålene. Flere av turmålene har også fått GPS spor slik at det blir enklere å finne frem.

 

Slik blir du med i konkurransen

Last ned appen Trimpoeng på din mobiltelefon, registrer deg og finn konkurransen MILEVIS MED BYGDA 2017. Du trenger ikke være medlem på Cardio24 for å delta, konkurransen er for alle og er helt gratis å delta på.

Du kan bli med i konkurransen akkurat når det passer deg, det viktige er at du deltar.

Utfordre venner, familie og kollegaer, bli med i konkurransen og konkurrer om flotte premier!

 

Samle poeng og vinn premier!

Du samler poeng ved å dra ut på tur til og sjekke inn på turmålene. Oversikt over turmålene finner du i appen med navn, beskrivelse og kart. Eller du kan finne oversikten her. Du sjekker inn på turmålene i appen.

Du kan gå, sykle, løpe, svømme eller krype til turmålene. Bare fantasien setter grenser :).  Vi vil ha deg opp av sofaen og ut i aktivitet! Det er ikke så mye som skal til; samler du 400 poeng er du med i månedens trekning av flotte premier fra blant annet: Fokus Fotterapi, Biffen, Kiwi Vennesla, ProffProfil, Vennesla Blomster og Cardio24. 
Samler du over 1200 poeng i hele perioden, er du med i hovedtrekkningen. 

Vi trekker premier hver måned, så følg med! :)
Hovedpremiene trekkes i slutten av konkurransen.

 

Gå på tur sammen

Hva er vell ikke bedre enn å gå på tur sammen? Cardio24 arrangerer fellesturer til flere av turmålene. Følg Cardio24 på Facebook for å få med deg neste fellestur vi arrangerer.

 

Delta som lag

Dere kan melde dere på som lag, og da delta både som et lag og individuelle deltakere. Velg en lagleder som registrerer laget og får lagkoden som resten av laget registrerer seg med. 

 

Ta masse bilder!

Del dine turbilder med oss! Ta bilder fra turen din og del de på Instagram eller Facebook, og merk dem med #cardio24, #milevismedbygda og #trimpoeng.

  

Har du forslag til et turmål?

Flott! Send oss forslaget ditt i appen under "Foreslå turmål" (Husk at du må være på det punktet du ønsker og foreslå som turmål.). Kanskje blir din favoritt tur neste turmål i konkurransen! 

 

God tur! :)

 

Noe du lurer på? - Kontakt oss: 

Tlf: 90236837
Mail: post@cardio24.no

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #milevismedbygda

Mest aktive turgåere de siste syv dagene