Velkommen til Åfjordtrimmen 2017

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund og Trimgruppa i Åfjord Idrettslag har startet et samarbeidsprosjekt for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt over hele kommunen. Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også:-)

Nytt av året er at du laster ned «Trimpoeng» appen på mobilen, registrerer deg og oppretter bruker på «Åfjordtrimmen 2017». Her vil du få orientering om hvordan du går fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene.

Turperioden er fra 1. april til 20. september og det er gratis å delta. 

Alle som har minimum 10 poeng, er med på trekningen av gavekort/verdikort á kr 1.000,-. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.

Alt du trenger å gjøre: (se egen meny øverste på denne side "Hvordan bli med".)

  1. Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil.
  2. Registrer dine profilopplysninger.
  3. Velg og klikk på konkurransen "Åfjordtrimmen2017".
  4. Meld deg på konkurransen.

Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp. Du kan ikke sjekkke inn på turmålene før 1. april.

NB! Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal til før du starter turen. Da vil din tur bli registert.

Har du problemer med registrering med innsjekk av poster: send sted, dato og klokkeslett, på e-post til:

Vegard Strøm vegard.strom@afjord.kommune.no 

Du vil se at turene for Stoksundsområdet er markert med rød strek fra parkering til turmålet. Dette har vi dessverre ikke fått gjort for området ellers i Åfjord.

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #åfjordtrimmen

Mest aktive turgåere de siste syv dagene