Salangen og Lavangen kommune

Meld deg på

Priser:
Barn (tom. 12 år): 50,-
Voksen: 200,-

30-trimmen 2020-2021 

Konkurranseperiode
1. juni 2020-31.oktober 2021.

Litt om turene
30-trimmen er en turkonkurranse med turmål i Salangen og Lavangen. Turene er godt merket og beskrevet. Det er lagt opp til stor variasjon i turer. Du vil finne alt fra krevende og luftige toppturer til lavterskelturer som kan gjennomføres av de aller fleste.

Turbeskrivelse
Alle turene er godt merket og beskrevet. Turbeskrivelsene kan skrives ut fra:

http://www.trimpoeng.no/i/30trimmen/uteposter/

Det finnes også et godt gammeldags turkart over Salangen og Lavangen som kan kjøpes på Servicekontoret i Lavangen.

Registrering via app
Alle turer registreres gjennom appen Trimpoeng, hvor du velger konkurransen 30-trimmen og deretter hvilket turmål du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registert automatisk ved å klikke på "Sjekk inn" i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålet blir registrert.

Deltakere uten mobil kan registrere seg og melde inn turene sine til Johnny Johansen på messenger/facebook; https://www.facebook.com/AcerJay eller Karla Sende på mail: karla.sende@salangen.kommune.no. Send inn navn, fødselsår og e-mail/foreldres e-mail. Turer som blir gått kan sendes inn enkeltvis eller samles opp over en periode før de sendes inn.

Trimbøker 
På grunn av dagens situasjon med covid-19 og smittefare, har vi valgt å ikke legge ut turbøker på de nye løypene. Vi oppfordrer også til å IKKE bruke turbøkene som allerede ligger ute fra fjorårets sesong. Dette for å redusere smittefaren. 

Betaling
Deltakeravgift: 200 kroner for voksne (12+) og 50 kroner for barn (til og med 12 år). Betales i appen Trimpoeng. Deltakeravgiften blir brukt til vedlikehold av turløyper og driftskostnader av 30-trimmen.

For å registrere seg i Trimpoeng må man bruke mobilnummer. Barn som ikke har eget mobilnummer må registrere sine turer manuelt og sende inn til oss. Her blir det laget en egen liste. Disse poengsummene vil ikke bli synlig i appen "Trimpoeng", men samtlige på denne listen vil delta i konkurransen på lik linje med brukere registrert i "Trimpoeng" når det kommer til premier. Betaling må skje via innbetaling på kontonummer. Ta kontakt med Johnny Johansen på facebook eller Karla Sende på mail: https://www.facebook.com/AcerJay eller karla.sende@salangen.kommune.no for å få registrert turene og få info ang betaling.

 

Regler
Poengsystem: 2, 5, 8, 10,12, 15 og 20. Hvert turmål har forskjellig poeng. Du kan gå til samme turmål så mange ganger du vil, men det må gå minst 8 timer mellom hver gang man registrerer samme turmål. Poengene er satt basert på lengde og høydemeter på turen. 

Premiering
Krav for sesongen: 60 poeng for voksne, 30 poeng for barn (til og med 12 år) og seniorer (65+). Barn og seniorer må melde alder inn til Johnny Johansen som registrerer dette manuelt. Melding sendes til https://www.facebook.com/AcerJay.

Ved sesongslutt vil alle som har nådd kravet for sesongen få en premie. Det vil også trekkes andre premier blant alle som har nådd kravet.

Fotokonkurranse
Ta bilder av dine turopplevelser og vinn flotte premier ved sesongslutt! Bilder som skal være med i bildekonkurransen merkes med 30-trimmen, deltakers navn, stedsnavn, og sendes inn på mail til Heidi Karlsson: karlsson.heidi.maria@gmail.com

Innsendte bilder kan bli benyttet av 30-trimmen til å illustrere ulike turmål og i markedsføringen av 30-trimmen gjennom publikasjoner og sosiale medier.

Minitrim

I år har vi et nytt konsept for de opp til 10 år. Minitrimmen har 5 turer i Lavangen og 5 turer i Salangen. Hvert miniturmål har et ord, og klippekort kan fåes gratis hos kulturkontoret. Alle deltakere i minitrimmen med 4 ord får premie ved sesongslutt.

Følg oss på facebook
30-trimmen har en egen Facebook-side som heter 30-trimmen; Salangen og Lavangen. Ved å bli medlem av denne gruppen vil du raskt og enkelt kunne holde deg oppdatert på nyheter fra 30-trimmen. Siden vil også fungere som en arena der du som bruker kan gi tilbakemeldinger til oss som arrangører.
Link til 30-trimmen på Facebook

Følg oss på Instagram "30trimmen"
Følg oss på instagram for bilder fra turmål og oppdateringer i konkurransen. Merk dine instagrambilder med #30trimmen eller tag oss i bildet for å dele de med oss og få en mulig repost. 

 

Arrangører

Salangen

          Kommunen ved avd kultur og folkehelse v/Karla Sende

          SIF Ski v/Inger Kristin Hognestad

          SIF Trim v/Jorunn Indseth

          ØSIL v/Arne-Vidar Hellefossmo

Lavangen

         Lavangen Fjellvandrerlag v/Olav Sørensen og Heidi Maria Karlsson

         Johnny Johansen

 

Om arrangørene
Salangen kommunes visjon er å sprenge grenser. Velkommen til en sprek, romslig og fremtidsrettet kommune! 
http://www.salangen.kommune.no/

Lavangen Fjellvanderlag ble stiftet 15.november 1990. Intensjonen med å starte laget var å få flest mulig ut på tur. Under ledelse av lagets tur- og merkekomite gjøres et stort dugnadsarbeid med å tilrettelegge løyper og turmål i kommunen. Laget var det første lokale turlaget som ble stiftet i Troms etter Troms turlag.
http://fjellvandrerlaget.no/

SIF-ski representerer en vesentlig del av idrettslivet i Salangen. Idrettslaget tilrettelegger for skiidrett, skiglede og folkehelse for innbyggerne i kommunen gjennom treninger, ulike skirenn, løypekjøring og som delarrangør for 30-trimmen. SIF-ski sin hovedmålsetning er mange, glade og gode skiløpere i alle aldersgrupper.
https://www.facebook.com/groups/365331237136/

SIF Trim
https://www.facebook.com/groups/1752959481415816/

Øvre Salangen IL ble stiftet i 1934 og har skistadion og fotballbaner i Øvre Salangen. ØSIL har flere aldersbestemte fotballag og arrangerer onsdagsrenn, Salangstrimmen og Astafjordkarusellen sammen med andre idrettslag i kommunen og nabokommunene. I tillegg arrangerer vi juletrefest, årsfest, 17.mai-fest og bingo på Grendehuset i Øvre Salangen. ØSIL har 7 trimkasser rundt om i terrenget som man kan skrive seg inn i når man passerer. Alle som skriver seg inn blir med i trekning av premier ved årets slutt. Se ØSIL sin Facebookside for mer informasjon om hvor disse ligger. 
https://www.facebook.com/groups/33420852424/

 

 

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #30trimmen

Mest aktive deltakere de siste syv dagene