Salangen & Lavangen

Meld deg på

Priser:
Barn t.o.m. 12 år: 50,-
Voksen: 200,-
Voksen med ett barn: 250,-
Voksen med to barn: 300,-
Voksen med tre barn: 350,-

30-trimmen 2018-2019 

Konkurranseperiode
1. juni 2018-31.oktober 2019.

Litt om turene
30-trimmen er en turkonkurranse med turmål i Salangen og Lavangen. Turene er godt merket og beskrevet. Det er lagt opp til stor variasjon i turer. Du vil finne alt fra krevende og luftige toppturer til lavterskelturer som kan gjennomføres av de aller fleste.

Turbeskrivelse
Alle turene er godt merket og beskrevet. Turbeskrivelsene kan skrives ut fra:

http://www.trimpoeng.no/i/30trimmen/uteposter/

Registrering/app
Alle turer registreres gjennom appen Trimpoeng, hvor du velger konkurransen 30-trimmen og deretter hvilket turmål du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registert automatisk ved å klikke på "Sjekk inn" i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålet blir registrert.

Deltakere uten mobil kan registrere seg og melde inn turene sine til Johnny Johansen på messenger/facebook; https://www.facebook.com/AcerJay. Send inn navn, fødselsår og e-mail/forelders e-mail. Turer som blir gått kan sendes inn enkeltvis eller samles opp over en periode før de sendes inn.

Betaling
Deltakeravgift: 200 kroner for voksne (12+) og 50 kroner for barn (til og med 12 år). Betales i appen Trimpoeng. Deltakeravgiften blir brukt til vedlikehold av turløyper og driftskostnader av 30-trimmen.

Foreldre kan betale for barna sine gjennom appen ved å velge Voksen med ett barn, to barn eller tre barn. Navn på barna som deltar og turer de går må da meldes inn og registreres manuelt. Send melding til Johnny Johansen på facebook: https://www.facebook.com/AcerJay.

Regler
Poengsystem: 2, 5, 10 og 15. Hvert turmål har forskjellig poeng. Du kan gå til samme turmål så mange ganger du vil, men det må gå minst 8 timer mellom hver gang man registrerer samme turmål.

Premiering
Krav for sesongen: 40 poeng for voksne, 20 poeng for barn (til og med 12 år) og seniorer (65+). Barn og seniorer må melde alder inn til Johnny Johansen som registrerer dette manuelt. Melding sendes til https://www.facebook.com/AcerJay.

Ved sesongslutt vil alle som har nådd kravet for sesongen få et 30-trimmen premiekrus. Det vil også trekkes andre premier blant alle som har nådd kravet.

Fotokonkurranse
Ta bilder av dine turopplevelser og vinn flotte premier ved sesongslutt! Bilder lastes opp på Instagram med #30trimmen eller på facebook.

Bilder må merkes med #30trimmen, deltakers navn og stedet bildet er tatt.

Innsendte bilder kan bli benyttet av 30-trimmen til å illustrere ulike turmål og i markedsføringen av 30-trimmen.

Følg oss på facebook
30-trimmen har en egen Facebook-side som heter 30-trimmen; Salangen og Lavangen. Ved å bli medlem av denne gruppen vil du raskt og enkelt kunne holde deg oppdatert på nyheter fra 30-trimmen. Siden vil også fungere som en arena der du som bruker kan gi tilbakemeldinger til oss som arrangører.

Arrangører
Folkehelse Salangen v/Kulturkontoret

Lavangen Fjellvandrerlag v/Roy Hansen

SIF Ski v/Inger Kristin Hognestad

SIF Trim v/Jorunn Indseth

Om arrangørene
Salangen kommunes visjon er å sprenge grenser. Velkommen til en sprek, romslig og fremtidsrettet kommune! 

http://www.salangen.kommune.no/

Lavangen Fjellvanderlag ble stiftet 15. november 1990. Intensjon for å starte laget var å få flest mulig ut på tur. Den første lederen av laget var Egil Ruud Røhne. Han hadde med seg i styret Jentoft Teigland som nestleder, Inger Andreassen som kasserer og sekretær, Merete Jørgensen og Per Gunnar Thrane som styrmedlemmer. Oddgeir Rystad og Ragnhild Hanssen var varamedlemmer. Laget var det første lokale turlaget som ble stiftet i Troms etter Troms turlag.

http://fjellvandrerlaget.no/

SIF-ski representerer en vesentlig del av idrettslivet i Salangen. Idrettslaget tilrettelegger for skiidrett, skiglede og folkehelse for innbyggerne i kommunen gjennom treninger, ulike skirenn, løypekjøring og som delarrangør for 30-trimmen. SIF-ski sin hovedmålsetning er mange, glade og gode skiløpere i alle aldersgrupper.

https://www.facebook.com/groups/365331237136/

SIF Trim

https://www.facebook.com/groups/1752959481415816/

 

Se oversikt over alle turmål

Del dine bilder på Instagram med #trimpoeng og #30trimmen

Mest aktive turgåere de siste syv dagene